Meriç Güvenlik / Kapalı Devre Kamera Sistemleri ( CCTV

Her boyutta güvenlik ihtiyaçlarına en doğru çözümleri geliştirebilen Meriç güvenlik Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri , CCTV çözümleri ile size üst düzey güvenlik olanaklarını sunuyor

Fiyat ve kullanışlılık özellikleri açısından en çok tercih edilen güvenlik önlemleri arasında yer alan Kapalı Devre Kamera Sistemleri ( CCTV ) , tek veya bir çok merkezden bir yada daha bir çok bölgenin izlenerek kayıt edilmesini sağlar. Günümüz iletişi teknolojilerinin gelişmesi doğrultusunda artık izleme olanakları mobil cihazların da kullanımına müsade etkmektedir. Cep telefonu , PDA , iPhone ve Balckberry cihazları ile bu işlemler kolayca yapılabilmektedir.

Can ve mal emniyetini korumak amaçlı kurduğumuz bu sistemler , hırsızlık ve benzeri tehditlerde caydırıcılık , erken müdahale imkanı ve adli durumlarda delil özelliği taşıdığı gibi aynı zamanda üretim ve imalat konularında iş verimliliğini de arttırmaktadır.

En son teknolojiyi yakından takip eden Meriç Güvenlik kullandığı Analog ve IP kameralar sayesinde her ölçekte projenize doğru ve verimli çözümler sunar.